DoMo Control App

De DoMo Control App is beschikbaar voor Android, iOS en Windows. De app is dus te gebruiken op iPhone, iPad, Android phone, tablet en Windows phone, tablet, laptop/pc. Geschikt voor iedereen!

In de DoMo app kan u knoppen toevoegen. Iedere knop is configureerbaar naar uw gewenste actie. Openen van uw garagepoort, schakelen van verlichting, vergrendelen van uw voordeur, in- of uitschakelen van uw alarmsysteem,.. het is allemaal mogelijk! In één oogopslag ziet u ook de status van uw poort of verlichting indien een feedback module aangesloten is. Ook is het mogelijk om functieknoppen toe te voegen. Hiermee kan u bijvoorbeeld meerdere poorten gelijktijdig openen of een poort automatisch sluiten.

U kan uw knoppen sorteren per pagina, u kiest zelf de grafische looks en indeling! Met andere woorden, u personaliseert de app naar uw wensen! U kan het zo gek niet bedenken of wij kunnen het maken!

Zakelijke gebruikers kunnen in de nieuwe DoMo Control app nu ook dynamische dataweergaven creëren om bedrijfsprocessen te visualiseren.

Download nu

Download de app in de Android Market, iOS App Store of Windows Store.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.DoMo Control App Mogelijkheden