DoMo Gate Control FAQ

Lees hier de veel gestelde vragen over DoMo Gate Control en zijn troeven.

Hoeveel kost DoMo Gate Control?

De prijs van het DoMo Gate Control systeem is €400, inclusief plaatsing en verbinding met uw netwerk. DoMo Gate Control kan tot maximaal vier poorten besturen.

De prijs van een volledige professionele installatie is afhankelijk van uw wensen en noden. Er wordt een offerte opgemaakt voor de installatie van DoMo Gate Control en eventuele sensoren of andere accessoires zijn ook bij ons verkrijgbaar.

De app, en toekomstige updates zijn voor alle platformen gratis. Er zijn geen abonnementskosten verbonden aan het gebruik van DoMo Control.

Neem zeker contact op voor een vrijblijvende offerte!

Hoe veilig is het?

DoMo Control verstuurt gecodeerde data van en naar uw app, zodat buitenstaanders nooit iets kunnen doen met onderschepte data, de gegevens van uw systeem zijn voor niemand zichtbaar, zelfs niet voor ons. Dit maakt het een van de veiligste systemen van het moment!

Wat heb ik nodig?

Natuurlijk een automatische poort, een stopcontact en toegang via ethernet tot een modem, router of switch.

Wat als ik mijn smartphone verlies?

Het is aangeraden om uw smartphone te voorzien van een PIN code. Wanneer u contact opneemt met ons kunnen wij ook vanop afstand uw systeem afschakelen en opnieuw instellen met nieuwe DoMo Codes. U kan ook steeds letterlijk de stekker er uit trekken, bedienen via de app zal dan niet meer kunnen, maar uw poorten blijven wel met hun handzenders of toegangsklavieren bedienbaar!

Met welke apparaten kan ik DoMo Gate Control bedienen?

Onze app is gratis te downloaden voor Android, iOS en Windows smartphones en tablets. Er is ook een Windows applicatie beschikbaar voor uw desktop/laptop. DoMo Solutions kijkt ook vooruit en werkt aan de DoMo Control app voor smartwatches zoals Apple Watch, en andere toepassingen zoals CarPlay en Android Auto. Coming soon…

Kan ik nog steeds mijn gewone afstandsbediening gebruiken?

Ja! Uiteraard is dit geen probleem er verandert niets aan uw huidige installatie. DoMo Control is een extra troef om uw gebruiksgemak te verhogen!

Hoeveel gebruikers kunnen DoMo Gate Control gebruiken?

Er staat geen limiet op het aantal gebruikers, en u beslist wie er toegang krijgt.

Hoe verbind ik mijn smartphone met DoMo Gate Control?

Via uw unieke, veilige codes zorgen wij dat u uw app kan configureren. Deze codes krijgt u bij de aankoop van DoMo Control.

Zal mijn poort automatisch sluiten?

Dit is mogelijk, behalve de standaard open/toe signalen om uw poort te bedienen zijn er ook functies die uw poort openen en na een ingestelde tijd automatisch zal sluiten.

Kan ik meerdere DoMo Gate Control systemen toevoegen in één app?

Ja! Met de DoMo Control app kan u onbeperkt poorten toevoegen. DoMo Gate Control thuis en op het werk? Geen probleem. Wanneer u op vakantie vertrekt kan u uw buurman toegeven tot uw tuin.

Wanneer ik iemand toegang geef tot mijn DoMo Gate Control, kan deze persoon al mijn poorten bedienen?

Neen! Iedere poort heeft zijn unieke code in de app waardoor u perfect uw tuinman toegang kan geven tot de tuin maar bijvoorbeeld niet tot de privévertrekken.

Hoeveel poorten kan ik bedienen?

Met één DoMo Gate Control systeem kunnen tot vier poorten bediend worden. Met enkele uitbreidingsmodules kan u ook andere toestellen zoals lampen schakelen. Er is geen beperking in het aantal DoMo Gate Control systemen op uw netwerk. In uw app kan u onbeperkt poorten toevoegen, ook van verschillende DoMo Gate Control systemen!

Moet ik wijzigingen brengen aan mijn poort?

Dit moet niet! Het is mogelijk dat er extra sensoren moeten aangebracht worden om feedback te krijgen, en te weten of uw poort open of toe is. Er zijn poorten die deze functies ingebouwd hebben, dan koppelen we deze rechtstreeks aan DoMo Control. Uw DoMo Control installateur kan dit voor u doen, of u kan dit zelf doen. Uiteraard kan u steeds om advies vragen!

Wat is het verschil met een inbelsysteem?

Met een inbelsysteem zoekt u het nummer van uw poort en vervolgens belt u naar uw poort om te openen. Met DoMo Control hoeft u enkel uw app te openen en de poort te bedienen, en u ziet onmiddellijk de status van uw poort! Dit is niet mogelijk met een inbelsysteem. Met DoMo Control moet je dus ook geen abonnementskosten betalen.

Kan ik enkel poorten besturen?

Neen, the sky is the limit! DoMo Solutions maakt ook andere oplossingen en automatisaties. Neem contact met ons op voor meer informatie over het besturen van andere apparaten.

Andere vragen?

Aarzel niet en contacteer ons!